Noted.


Het notitieboek om sneller en effectiever te leren voor je tentamens.


Aantekeningen snel terugvinden

De Noted. heeft een inhoudsopgave, zodat je notities eenvoudig terug kunt vinden. Links schrijf je het onderwerp en rechts schrijf je op welke pagina's je hierover geschreven hebt.


Overzichterlijk Nooit meer zoeken Awesome Inhoudsopgave noted notitieboek
Dirk

Dirk (student)

Samen met studenten ontwikkeld

"De cornell methode werkte super om mijn noties in te maken, maar nog niet om ze terug te vinden. Ik kwam op het idee om paginanummers en een inhoudsopgave toe te voegen, zodat je aantekeningen kriskras door elkaar in het boek kunt zetten en later toch alles terug kunt vinden. Ideaal!"

Cornell methode


Het hart van Noted.

Het hart van Noted. bestaat uit 150 pagina's ingedeeld volgens de cornell methode. Hiermee kun jij super overzichtelijk bruikbare notities maken, waarmee je later voor je tentamens kunt leren! Lees alles over de Cornell methode in ons artikel.

Cornell notes en indeling van Noted

Quick Notes

De laatste 4 pagina's van iedere Noted. bestaat uit ruimte voor al je Quick Notes met belangrijke algemene informatie.


Contact info Te onthouden boeken of website's Snelle schetsen Inhoudsopgave noted notitieboek
Matthijs

Matthijs (student)

Samen met studenten ontwikkeld

"Ik merkte dat ik soms kleine notities wilde maken van bijvoorbeeld de contactgegevens van een gastspreker. Voor deze aantekeningen wilde ik niet directen een hele pagina van mijn Noted. verspillen. Ik opperde daarom om achterin het boekje ruimte te maken voor snelle notities."

Volledig omslaanbaar

Je kunt Noted. volledig dubbelvouwen, zodat je zelfs staand eenvoudig aantekeningen kunt maken.


Volledig omslaan 360 graden Inhoudsopgave noted notitieboek

Afwerking


Icon afwerking Noted


Perfecte afmetingen

Noted. is ontwikkeld voor een collegebank. Het ideale B5 formaat (176 x 250 mm) zit tussen A4 en A5 formaat in en is erg handig als je krap tussen je medestudenten toch nog iets probeert op te steken van de docent.

Zorgvuldig geselecteerde materialen

Tijdens het ontwikkelen van Noted. hebben we veel verschillende materialen geprobeerd en steeds feedback gevraagd aan studenten. 120 grams biotop papier met een zilver metalen ring en een transparante voor- en achterkant ter bescherming bleek de beste keuze voor studenten.

Gijs

Gijs (student)

Samen met studenten ontwikkeld

"Standaard collegeblokken hebben vaak A4 of A5 formaat. Een A4 blok vind ik eigelijk te groot om te gebruiken op een tafeltje in de collegezaal en op een A5 blok heb ik te weinig ruimte om te schrijven. De Noted. heeft voor mij het ideale formaat!"

100% Vervaardigd in Nederland

Noted's zijn niet alleen ontworpen en ontwikkeld in Nederland, ze worden hier ook gedrukt en geassembleerd. Een volledig Hollands notitieboek dus!


Made in Holland. svg kaart nederland

Noted notitieboek volgens cornell methode

Nu is het jouw beurt:

Grijp je pen en start vandaag nog met effectiever studeren. Download gratis onze template of bestel Noted. direct online.